AJUTĂ-NE SĂ PROTEJĂM ACEASTĂ SPECIE EMBLEMATICĂ

Se estimează că în jur de 1.860 de urși panda uriași au mai rămas în sălbăticie astăzi. Habitatul urșilor panda uriași se întindea cândva pe teritoriile Chinei, nordul Vietnamului și nordul Myanmarului. Astăzi, ursul panda uriaș mai poate fi găsit în sălbăticie în doar șase zone muntoase izolate din provinciile Gansu, Shaanxi și Sichuan și în zona centrală și de sud a Chinei.

Trei sferturi din toată populația de panda sălbatici trăiește astăzi în rezervații naturale. Poate că ai auzit vestea extraordinară că urșii panda uriași au fost scoși de pe Lista Roșie a IUCN – inventarul cel mai complet al stării de conservare a speciilor de animale și plante – însemnând că nu se mai află pe cale de dispariție. Cu toate acestea, existența lor este totuși amenințată și ajutorul tău pentru a proteja această specie minunată este în continuare necesar.

DONATIA TA CONTEAZĂ CU ADEVĂRAT 

Adopțiile simbolice precum a ta reprezintă un ajutor important pentru eforturile noastre. Nu doar că ne ajută să ne finanțăm proiectele, în cadrul cărora lucrăm cu comunitățile locale pentru a monitoriza deplasarea urșilor panda uriași și pentru a le proteja habitatele, dar contribuie și la finanțarea muncii noastre vitale și în alte părți ale lumii.

Protejează aceste animale incredibile și primești pachetul de adoptie

  • Un panda de pluș drăgălaș
  • Certificatul de prieten al naturii
  • Stickere WWF
Panda produs2.png