Cover
întrebări frecvente

Cum pot sustine constant WWF?

Dacă vrei să susții în mod constant proiectele WWF de conservare a naturii, poți face o donație simbolică lunară, pentru una dintre cauzele WWF. De exemplu, poți alege să susții unul din programele noastre dedicat protejării apelor, pădurilor sau speciilor sălbatice. Tu decizi suma pe care vrei să o donezi lunar. Tot ce trebuie să faci este să-ți creezi cont pe site-ul nostru și să urmezi câțiva pași simpli din secțiunea respectivă a acestui site. Debitarea se va face automat de pe cardul tău, lună de lună, în maximă siguranță. De asemenea, poți oricând opri donația lunară către noi din contul tău.

Cum comand o jucărie de pluș?

În cadrul programului Adoptă un pluș, ai opțiunea ca în schimbul donației tale să primești un pachet ce conține jucăria de pluș aleasă (urs brun, râs, tigru etc.), un certificat de prieten al naturii și câteva stickere haioase cu WWF. Această adopție simbolică presupune că diferența în plus dintre suma donată de tine și costul de producție al jucăriei ajunge ca donație către WWF în România. De asemenea, ai opțiunea să trimiți jucăria cadou către altă persoană.

Donația minimă pentru a primi jucăria de pluș este menționată pe site, la secțiunea respectivă. Așadar, poți alege sa donezi valoarea minimă sau oricât dorești peste suma respectivă. 

Atenție, dacă alegi să donezi o valoare mai mică decât valoarea minimă specificată pe site, nu vei primi jucăria de pluș în schimbul donației tale.

Cum opresc o donatie recurentă?

Dacă, la un moment dat, dorești să oprești donația lunară, nu trebuie decât să intri în contul tău, la secțiunea „Gestionează donațiile” unde ai opțiunea să oprești donația respectivă. Prin oprirea unei donații recurente, debitarea cardului tău cu suma respectivă nu va mai fi procesată începând cu următoarea lună, iar tu vei primi un e-mail de confirmare.

Ce se întâmplă cu banii mei?

Succesul activității WWF de protejare și conservare a naturii depinde în mare măsură de donațiile voastre. Folosim toți bănuții proveniți din donații pentru continuarea și dezvoltarea proiectelor noastre și pentru a convinge cât mai mulți oameni să se implice. Pentru a-ți crea o imagine clară despre activitatea și rezultatele noastre, poți consulta raportul anual de activitate, pe care îl publicăm mereu la fiecare final de an.

Cum pot sustine WWF dacă sunt o companie?

Există mai multe posibilități de a ne susține, din poziția de companie. Programul Adopta - un pluș se adresează persoanelor fizice. Dacă dorești să susții WWF din partea companiei tale, te rugăm să contactezi departamentul nostru de relații cu companiile și suntem siguri că împreună vom găsi metode  de colaborare. Vezi mai multe detalii pe pagina dedicată companiilor, AICI. 

Cum functionează donatiile prin Debit Direct?

Donațiile prin Debit Direct se fac prin completarea unui mandat, care este apoi trimis la bancă și care reprezintă acordul tău de a dona lunar, în mod automat, o sumă de bani pe care tu o decizi. Mandatul îl poți primi la cerere sau în cazul în care te întâlnești cu colegii noștri pe stradă.