Cover
TOTUL DESPRE LIVRAREA PLUȘURILOR WWF

În cazul în care ai ales să ne susții financiar donând în cadrul campaniei Adoptă un pluș, parte din programul Specii sălbatice, și ai optat pentru a primi un animal de pluș în schimbul unei donații fixe, iată tot ce trebuie să știi despre livrarea comenzii tale.

Pachetul va ajunge la adresa menționată la plasarea donației și va fi înmânată personal de către curier. Numărul de telefon al destinatarului este necesar pentru contactarea acestuia în momentul în care comanda ajunge la el.

Livrarea produselor se face prin Fan Curier, în interval de 24-48 de ore. Pentru București, costul livrării este de 15 lei și se plătește de către persoana care a făcut donația.

După plasarea comenzii vei primi un e-mail de confirmare, în care este estimată perioada de livrare, iar în ziua livrării veți primi un SMS din partea firmei de curierat.

Daca întâmpinați orice fel de problemă privind livrarea plușurilor, te încurajăm să ne contactezi la numărul de telefon 021.317.4996, de luni pana vineri, în intervalul orar 10:00-17:00 sau să ne scrii pe adresa adopta@wwfdcp.ro.