Cover
MISIUNEA WWF
Construim un viitor în care oamenii trăiesc în armonie cu natura.

ÎMPREUNĂ ESTE POSIBIL

Natura ne demonstrează un adevăr simplu: acolo unde sunt mase, acolo unde populațiile se unesc, există putere. La WWF, construim o lume în care oamenii fac parte din natură, trăiesc și se dezvoltă în armonie. Putem face această lume posibilă doar daca ne implicăm cu toții.

Acesta este mesajul nostru pentru toata lumea: părinți, studenți, CEOs, cetățeni, oameni de afaceri, guverne. Nu trebuie să fii ecologist ca să susții WWF. Trebuie doar să fii de acord că trebuie să fim mai grijulii cu singura noastră casă.

WWF are echipe de experți în peste 100 de țări, care muncesc pentru a proteja resursele naturale fără de care nu am putea trăi: păduri, râuri, oceane, climat, hrană și specii sălbatice. Însă fără contribuția fiecăruia dintre noi, efortul nostru nu este suficient.

WWF crede în puterea colectivă a suporterilor din toata lumea, de la nivelul comunităților, din companii și guverne, care creează soluții reale pentru oameni și planetă. Împreună, aducem la un loc știința conservării și cunoștințele tradiționale. Împreună ajutăm ideile strălucite dintr-o comunitate să prindă rădăcini în alta, aflată uneori chiar pe cealaltă jumătate a planetei. Împreună rezistăm și perseverăm. Împreună suntem unica șansă pentru recifurile de corali, jungle, ghețari, râuri sau pentru specii care nu pot vorbi în numele lor.

Împreună construim o lume în care oamenii trăiesc în armonie cu natura. Alătura-te și tu! Pentru că împreună, orice este posibil.