Apele dulci
Cover
Este apa vitală pentru existența vieții pe Pământ? Întrebați-i asta pe copii, întrebați roșiile și castraveții, merele și ghioceii, crapul, știuca, broaștele țestoase, căprioarele, berzele, libelulele sau țânțarii. Cu toții vă vor spune că apa este cea mai prețioasă resursă a planetei. 7 miliarde de oameni depind de apa dulce! Doar 2,5% din apa existentă pe Pământ este apă dulce.
Pădurile noastre
Cover
Pădurile absorb carbon și eliberează oxygen. Pădurile influențează favorabil regimul precipitațiilor, favorizează infiltrația apei în sol și alimentarea izvoarelor, previn inundațiile și asigură protecția culturilor agricole. Pădurile sunt casa apelor dar și a majorității animalelor, produc lemn, fructe de pădure și plante medicinale pentru comunitățile locale.
Speciile sălbatice
Cover
România este una din puținele țări norocoase care se bucură de specii dispărute din majoritatea țărilor europene. Sturionii și zimbrii sunt două dintre speciile pe care WWF-România și-a concentrat activitatea în ultimii ani, protejându-le sau să readucându-le în România. Află mai multe despre proiectele de conservare și devino și tu o parte din comunitatea celor care își doresc să conserve fauna din România.