Împreună putem să contribim la starea de sănătate a pădurilor, apelor dulci și speciilor sălbatice.

Apele dulci
Cover
Este apa vitală pentru existența vieții pe Pământ? Întrebați-i asta pe copii, întrebați roșiile și castraveții, merele și ghioceii, crapul, știuca, broaștele țestoase, căprioarele, berzele, libelulele sau țânțarii. Cu toții vă vor spune că apa este cea mai prețioasă resursă a planetei. 7 miliarde de oameni depind de apa dulce! Doar 2,5% din apa existentă pe Pământ este apă dulce.
Pădurile noastre
Cover
Padurea ne ofera o gama variata de beneficii, bunuri si resurse care asigura bunastarea si dezvoltarea economica a societatii umane: formarea solului, furnizarea de produse ce provin din ecosisteme (alimente, combustibili, ierburi aromatice și plante). Padurea asigură viata comunitatilor locale, mentine identitatea culturala, protejeaza biodiversitatea si ofera valoarea estetica a peisajului, dar si singurele locuri cu aer cu adevarat curat.
Specii sălbatice
Cover
Romania este printre putinele tari norocoase care se bucura de specii demult disparute din majoritatea tarilor europene si nu numai. Sturionii si zimbrii sunt doua dintre speciile pe care WWF-Romania si-a concentrat activitatea in ultimii ani, reusind sa le protejeze sau sa le readuca in Romania. Citeste mai multe despre proiectele de conservare si devino si tu o parte din comunitatea celor care isi doresc ca fauna din Romania sa ramana intacta.