Împreună putem să contribim la starea de sănătate a pădurilor, apelor dulci și speciilor sălbatice.

Apele dulci
Cover
Este apa vitală pentru existența vieții pe Pământ? Întrebați-i asta pe copii, întrebați roșiile și castraveții, merele și ghioceii, crapul, știuca, broaștele țestoase, căprioarele, berzele, libelulele sau țânțarii. Cu toții vă vor spune că apa este cea mai prețioasă resursă a planetei. 7 miliarde de oameni depind de apa dulce! Doar 2,5% din apa existentă pe Pământ este apă dulce.
Pădurile noastre
Cover
Pădurile absorb carbon și eliberează oxygen. Pădurile influențează favorabil regimul precipitațiilor, favorizează infiltrația apei în sol și alimentarea izvoarelor, previn inundațiile și asigură protecția culturilor agricole. Pădurile sunt casa apelor dar și a majorității animalelor, produc lemn, fructe de pădure și plante medicinale pentru comunitățile locale.
Specii sălbatice
Cover
Romania este printre putinele tari norocoase care se bucura de specii demult disparute din majoritatea tarilor europene si nu numai. Sturionii si zimbrii sunt doua dintre speciile pe care WWF-Romania si-a concentrat activitatea in ultimii ani, reusind sa le protejeze sau sa le readuca in Romania. Citeste mai multe despre proiectele de conservare si devino si tu o parte din comunitatea celor care isi doresc ca fauna din Romania sa ramana intacta.